press area

High Resolution Images

youtube picasa oficial blog facebook twitter
català   english   


Programa Escoles 2011


Barcelona Moon Team organitza una ronda de visites a les escoles per donar a conèixer un projecte que, a més de representar un extraordinari repte tècnic i financer, és també una oportunitat magnífica per promoure l’interès per la ciència i la tecnologia, així com l’esperit emprenedor entre els més joves.

Per aquest motiu, l’equip es desplaçarà a les escoles que ho sol•licitin per explicar el projecte, els seus objectius i l’equip que hi treballa, així com el perquè del viatge a la Lluna, els coneixements que se n’obtenen encara avui, la ciència que s’hi realitza, etc.

La xerrada dura aproximadament 1 hora i mitja, i les escoles que participin en la iniciativa n’esdevindran col•laboradores, cosa que posarà el seu nom a bord del mòdul robòtic que caminarà de nou sobre la Lluna.

Per a més informació o si vols sol•licitar que la teva escola o institut participi en el Programa de Visites per al curs 2011-12, posa’t en contacte amb l’equip a través del correu electrònic i ens encarregarem d’organitzar una visita segons disponibilitat.

bmt@barcelonamoonteam.com