BARCELONA MOON TEAM
youtube picasa oficial blog facebook twitter
0001932


El Barcelona Moon Team és un projecte que neix de l’entusiasme per poder aconseguir una cosa extraordinària: que aquest país faci arribar un robot a la Lluna abans de 2015.

Volem compartir amb tu l’energia i el bon rotllo que aquesta idea ens dóna cada dia, i volem que t’uneixis a l’equip i te’n facis fan: gràcies a TU aconseguirem arribar a la Lluna, realitzar-hi els objectius de la competició i d’altres propis de l’equip seleccionats per fer avançar la ciència i la tecnologia.

Un cop enllestit un breu formulari esdevindràs membre BMT Fan Club i automàticament el teu nom i la teva fotografia, viatjaran a la superfície de la Lluna dalt del robot que l’equip enviarà al nostre satèl•lit.

Mentre arriba el dia del llançament podràs buscar-te també al BMT Pixel Moon, i estaràs regularment informat dels avenços de l’equip a través de la newsletter i els canals socials que hem obert per a tu.

 

BMT Join
     
Les teves dades    
Nom *  
Cognoms *  
data naixament *  
ciutat *  
pais *  
El teu color    
color *  
     
La teva imatge    
fotografia  
    Imatges de menys de 2800Kb. Les imatges es retallaran per ajustar-se a la mida. Sino s'omple o excedeix la mida apareix imatge per defecte.
El teu mail    
mail  
   
BMT Fan Club ID
 
BMT ID0000000
 
NAME BIRTH PLACE BIRTH DATE CODE
Fes-te amic

No oblidis donar suport al Barcelona Moon Team a les xarxes socials i, sobretot, a la web oficial del Google Lunar X PRIZE. També així ens ajudes a anar a la Lluna!

BMT al Facebook i al Twitter

BMT a la pàgina oficial de GLXP

BARCELONA MOON TEAM